logo omegaxx

HOME --- FACEBOOK --- CONTACT --- ENGLISH engels --- DEUTSCH duits


Wandelvakanties van Omega Bike & Hike in 2024
Specialist in fiets- en wandelvakanties op Rhodos, Kos, Dodekanisos en Zuidwest-Turkije

Wandelen nabij Embonas Rhodos

Individuele wandelvakanties voor één of twee weken

Standplaatsreis Rhodos

Kalavarda Hotel Vouras
8-dagen of langer in een klein hotel gerund door een Griekse familie met wandelingen van 4 tot 20 km. Kalvarda ligt aan zee, dichtbij de opgravingen van Kamiros, bij de vlindervallei Petaloudes, bij de bergrug Profitis Ilias. Meer >

Kalavarda Appartement Melina

Dezelfde reis maar nu vanuit een prettige appartementen met elk twee slaapkamers. Twee terrassen, met zeezicht voor en bergzicht achter. Ook zeer geschikt met kinderen.
Meer >

Trektocht Rhodos

Kalavarda en Embonas
8-dagen of langer wandelen vanuit twee kleinschalige door Griekse families gerunde hotels. Vanuit Kalavarda (gelegen aan zee) zijn er drie dagtochten, onder meer naar Antiek Kamiros en via oude ezelpaden naar de Profitis Ilias.  Een etappewandeling voert naar Embonas en vanuit een hotel met zwembad zijn er nog twee wandeldagen. In beide hotels kunnen extra nachten geboekt worden. Voor een rustdag, een excursie naar Rhodos-Stad of extra wandelroutes.
Meer >

Wandelen op twee eilanden

Kos & Leros
Deze wandelweek heeft drie etappeplaatsen. Vanuit Mastichari op Kos zijn er wandelingen naar het pauwenbos Plaka en heuvel/strandwandeling.
Leros is onontdekt, stil en groen met prachtige baaien. Er zijn wandelingen van Xirokambos over de Tourtouras naar Lakki en van Agios Dimitrios langs de(rots)kust en het strand van Merikia naar Lakki.
De reis eindigt in Kos-stad met een stadswandeling en een wandeling is naar de prachtige Dikeosberg.
Meer >

Wandelen op vier eilanden

Kos Kalymnos Leros Patmos
Deze 15-daagse wandelreis combineert de 8-daagse reis met een verblijf op Kalymnos en Patmos. Kalymnos is een ruig eiland waar u naar het Savaklooster wandelt of over de kale bergen naar de groene oase van Vathi.
Op Patmos staan de wandelingen in het teken van de duizenden grote en kleine kloosters op dit bijzonder fotogenieke pelgrimseiland. Een bezoek aan het Johannieterklooster in Chora is een absoluut hoogtepunt.
Meer >

Standplaats-wandelreizen kunt u combineren met fietsen.
Deze trektocht is in samenwerking met SNP.
Voor de wandelreizen op Kos en omliggende eilanden werken we samen met AnnaHiking.
Spaanse Vlag Rhodos wandelaar profitis ilias yannis
distel Wandeling naar Salakos
Leros
Patmos